Victorie istorică: Echipa adoptivă a Buzăului a reuşit primul succes în Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia Victoria Brăneşti, care îşi dispută meciurile de pe teren propriu la Buzău, a învins cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Universitatea Craiova, pe stadionul din Crâng, într-un meci contând pentru etapa a treia a Ligii I. Singurul gol al partidei a fost marcat de Valentin Simion, în minutul 69. Aceasta este prima victorie în prima ligă a echipei antrenate de Ilie Stan

Tehnicianul echipei Victoria Brăneşti, Ilie Stan, a declarat, după meciul de aseară, că este încântat de acest rezultat şi că tot ce îşi doreşte acum este continuitate. "Sunt fericit că am câştigat trei puncte foarte importante. Acest rezultat ne dă un moral deosebit pentru celelalte partide care vor urma. Tot ce îmi doresc e să avem continuitate acum. Azi am câştigat contra unei echipe destul de puternice, care a pierdut în faţa Stelei aşa cum a pierdut. Cu Steaua ne va fi foarte greu, întâlnim o echipă pe care Piţurcă a revitalizat-o complet şi care are în publicul pe care l-a readus la stadion un al 12-lea jucător", a spus Stan.

De partea cealaltă, Aurel Ţicleanu, antrenorul echipei din Craiova, a spus că adversarul l-a surprins prin aşezarea tactică. "De două săptămâni spun că este un meci greu şi foarte greu. I-am văzut cu ce tupeu au jucat la Cluj. Din păcate, noi n-am mai repetat evoluţiile pe care le-am avut cu Clujul şi cu Steaua. Cei de la Brăneşti ne-au surprins prin agresivitate, printr-o altă aşezare şi în general au avut mai multă consistenţă în joc decât noi azi", a spus Ţicleanu.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite