E de bine, Gloria Buzău începe returul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflat la Federaţia Română de Fotbal cu treburi importante, directorul sportiv al Gloriei Buzău, profesorul Dan Tulpan, a declarat că lucrurile sunt deocamdată rezolvate şi echipa din Crâng va fi programată în prima etapă a returului.

După cum se ştie, Costel Bucur, fostul şi viitorul patron, cel puţin teoretic, conform actelor notariale, a băgat, după doi ani de prezenţă în Liga I, formaţia buzoiană, într-un adevărat colaps financiar.

Datorii către jucători, către federaţie şi alţi furnizori. Drept pentru care, Gloria nu a fost programată în prima etapă a acestei ediţii de campionat, cedând la „masa verde" punctele în faţa moldovenilor de la FC Botoşani.

Istoria era să se repete, culmea, în faţa aceluiaşi adversar, însă cu consecinţe mult mai grave. Neprogramarea pentru a doua oară ducea automat la retrogradarea echipei.

Totuşi, se pare că Dan Tulpan a găsit soluţia salvatoare, mai ales că până astăzi, clubul din Crâng avea nevoie de aproximativ 50 de mii de euro, pentru a achita o parte din litigiile către foştii şi actualii jucători.

„De două zile stau pe la Federaţie. A trebuit să rezolv iar pe prietenii, pe relaţii şi cu bani puţini. Vedeţi ce greu este pentru toată lumea, cum echipe cu tradiţie se află în pragul desfiinţării. O să fac tot posibilul ca Buzăul să nu se facă de ruşine şi să devină o pată neagră în istoria fotbalului românesc. O scot eu la capăt şi de data asta. Noi în loc să ne vedem de ale noastre trebuie să ne preocupe datoriile şi litigiile pe care Bucur nu le-a onorat la timp. Dar o să facem publice aceste datorii pentru a se lămuri şi suporterii buzoieni o dată pentru todeauna ce mizerie a lăsat Bucur la Gloria", a declarat în exclusivitate pentru AdS, Dan Tulpan, directorul sportive al grupării din Crâng.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite