EXCLUSIV Primarul Buzăului s-a apucat de sport extrem, sub îndrumarea lui Dani Oţil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Boşcodeală alături de alţi iubitori de sporturi extreme
Constantin Boşcodeală alături de alţi iubitori de sporturi extreme

Primarul Constantin Boşcoseală a făcut o pasiune pentru motociclete şi sporturile exteme. Edilul chiar şi-a achiziţionat de curând un bolid şi aşteaptă să se încălzească vremea ca să poată ieşi la antrenamente.

În timpul liber, primarul Buzăului renunţă la costum şi la confortul oferit de maşină, îmbracă echipamentul de motociclist şi se antrenează cu noua sa achiziţie, o motocicletă Yamaha 250.

"E adevărat că mi-am cumpărat o motocicletă de curând. Este o Yamaha 250, foarte performantă de capacitate medie, însă este una de teren, nu de oraş. Am cumpărat-o pentru că am participat la câteva concursuri şi a început să îmi placă acest sport. Aştept să se încălzească ca să pot merge pe traseu şi să mă antrenez, pentru că mai am multe de învăţat", ne-a declarat Constantin Boşcodeală.

Cel care l-a iniţiat în sporturi extreme pe edilul Buzăului este Dani Oţil, preyentatorul matinal de la Antena 1, care este nelipsit de la astfel de competiţii. "Primarul Buzăului este viitor endurist şi are şanse mari să facă performanţă. Şi-a cumpărat o motocicletă şi chiar se antrenează pe traseul de la Lopătari. De asemenea, este un susţinător al sportului de orice fel şi sprijină orice competiţie sportivă", ne-a declarat vedeta Dani Oţil.

Motocicleta primarului Boşcodeală a costat 7000 de euro şi este uşoară, compactă şi propulsată de un motor în patru timpi, alimentat prin injecţie de carbuarant.

Potrivit specialiştilor, Yamaha 250 este înzestrată cu componente de calitate, cu un design modern şi se mândreşte cu jante turnate din aluminiu de 17 inch, un disc de frână de 282 de milimetri pe roata faţă, suspensie spate cu monoamortizor, bord LCD, far multi-reflector, starter electric şi cadru tip dublu-leagăn.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite