EXCLUSIV Băhăian a investit bani la Gloria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sergiu Băhăian in tribune la unul din meciurile Gloriei
Sergiu Băhăian in tribune la unul din meciurile Gloriei

Sergiu Băhăian a dat 25.000 de euro echipei din Crâng dar i-a creat un deficit de imagine de două ori mai mare. Care au fost legăturile lui Băhăian la Gloria dar şi modul în care au fost afectaţi cei care se ocupă de club de aceste legături puteţi citi în ultimul episod al interviului pe care Adevărul de Seară l-a făcut în exclusivitate cu omul de afaceri Ionel Turturică. Acesta ne-a dezvăluit cum a ajuns Băhăian la Gloria

AdS: Şi totuşi, există vreo legătură între dumneavoastră şi Sergiu Băhăian?

I. T. : La câteva zile de la cedarea oficială a acţiunilor de către domnul Bucur către TK Invest, s-a scris în presă că acea firmă este a unuia Mărculescu, că se ocupă de vopseluri, că nu prezintă garanţii şi etc. Atunci, tot în presă, a apărut o declaraţie a lui Mărculescu care spunea că este luat la mişto şi că renunţă la Gloria şi cei de acolo să se descurce. Când am văzut toate astea, în seara zilei respective am venit la club şi mi-am depus demisia din Consiliul de Administraţie. Deci, eu din acel moment nu am mai avut nici-o treabă cu Gloria şi cu noua administraţie.

Concret, aţi avut o legătură cu Băhăian?

Vă repet eu nu am avut nici-o treabă cu Băhăian, eu nu l-am reprezentat pe acest om şi nici nu l-am cunoscut foarte bine. A venit singur la Gloria cu o delegaţie de la Cristi Bălan că îl reprezintă şi a renunţat la nici o lună.

Cristi Bălan avea intenţii serioase?

Acest Cristi Bălan a fost bine intenţionat însă nu i s-au prezentat lucrurile aşa cum erau. Am fost de faţă când Dan Tulpan i-a spus că la Gloria trebuie să investească în jur de 45-50 de mii de euro lunar. Şi Cristi când s-a băgat s-a băgat pe suma asta spusă de Dan Tulpan. O sumă rezonabilă pentru Cristi după reacţiile lui în acel moment. Cu greu a fost convins să nu renunţe când a aflat câte datorii mai are Gloria şi care trebuiau plătite imediat pentru a putea debuta în campionat.

A investit Băhăian la Gloria?

Banii pe care i-au băgat, Băhăian, Cristi sau altcineva din grupul lor, nu au fost mulţi, dar au fost. În jur de 25 de mii de euro. Bani pe care i-a dat, nu i-a luat. Ca să glumim puţin nu văd de ce atâta înverşunare cu cine l-a adus pe ţeparul de Băhăian la Gloria în ideea de a-l trage la răspundere. Păi un ţepar urmăreşte să ia, nu să dea. De unde să ia de la Gloria dacă nu avea ce.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite