EXCLUSIV Asasinii omului de afaceri Ştefan Bran au fost prinşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei trei care l-au bătut până l-au omorât pe Ştefan Bran, în faţa locuinţei acestuiaa, sunt toţi în arest. Unul din complici, şoferul care i-a ajutat să dispară imediat, are interdicţie de a părăsi ţara.

După o anchetă de două luni, au fost prinşi cei care l-au ucis pe omul de afaceri Ştefan Bran. Este vorba de trei tineri, toţi până în 25 de ani, care în dimineaţa zilei de 18 august, în jurul orei 7.30, l-au pândit pe buzoian până când acesta a ieşit din blocul în care locuia. L-au bătut în plină stradă până ce Ştefan Bran a intrat în comă, iar peste două zile a murit.

Dintre cei trei indivizi care au fost văzuţi lovind, primul a fost prins Andrei George, în vârstă de 24 de ani, din judeţul Dâmboviţa. A primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, care apoi a fost prelungit. După o lună, a fost prins şi Aurel Stoica, apoi Alexandru Alexandru, ambii în vârstă de 25 de ani, din Judeţul Ilfov. Aurel Stoica a fost şi el reţinut pentru 29 de zile.

Alexandru Alexandru este complicele care a avut rol de şofer, i-a aşteptat în maşina cu care au fugit în numai câteva secunde. El este cercetat în stare de libertate şi are interdicţie să părăsească ţara. Din cauza unei probleme medicale dar şi pentru că nu a fost printre cei care l-au lovit pe Ştefan Bran, nu a putut fi arestat.

Singurul care încă nu intrase pe mâna anchetatorilor era unul dintre cei trei care au acţionat direct asupra victimei. Azi -noapte a fost arestat şi acesta.

"La data de 18.08.2010, victima Bran Ştefan a fost agresată fizic de trei persoane, în parcarea din faţa blocului, acţiune urmare căreia aceasta a decedat. În prezent, în cauză, se efectuează cercetări faţă de patru participanţi, autori şi complice, pentru infracţiunea de omor calificat", ne-a declarat Gabriela Ilie, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău.

Potrivit unor surse judiciare, filmul evenimentelor a fost foarte bine pus la punct. Asasinatul ar fost comandat de cineva, încă aflat în libertate, iar executanţii au fost aduşi din alte judeţe, Dâmboviţa şi Ilfov. Cea mai probabilă ipoteză îl indică ca autor moral al crimei pe fostul asociat al lui Ştefan Bran.

Victima a avut o firmă de prelucrare a lemnului în cadrul căreia era asociat cu un bărbat de care, la un moment dat, s-a separat. Deocamdată, fostul asociat este doar unul dintre suspecţi.

Potrivit anchetatorilor, acest caz este unul dintre cele mai complicate pe care le-au cercetat în ultimii 20 de ani.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite