EXCLUSIV Impresar din showbiz, omul mafiotului Băhăian la Gloria Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Buzoianul care a fost acuzat că l-a adus pe Sergiu Băhăian la Gloria a acceptat să ne vorbească despre afacerile de la echipa din Crâng. Învinuit că ar fi fost paravanul lui Băhăian la Gloria Buzău, managerul firmei AGI Construct, Ionel Turturică, a acceptat să vorbească în exclusivitate pentru Adevărul de Seară.

În ediţia de ieri, Turturică a arătat cum Mircea Rednic a fost pe punctul de a prelua Gloria Buzău, dar a renunţat în momentul în care i s-au cerut 200.000 de euro la negru. Printre cei interesaţi de echipă apare şi un anume "Cristi".


AdS: Cine este acest Cristi şi cum v-a câştigat încrederea?

I.T.: Este vorba de Cristi Bălan. Are firme de modeling, de impresariat în show-bizz, sau mai ştiu eu ce. Dacă nu mă pricep, nici nu am fost interesat prea mult. Ulterior, ne-am întâlnit şi mi s-a părut un băiat deschis, un băiat simplu. Pe de altă parte mi-a dat încredere prin faptul că bunica sa este adventistă, la fel cum sunt şi eu, şi din ce m-am interesat este o femeie de toată isprava. Şi atunci nu am mai avut nici-o îndoială când a venit şi ne-a spus că vrea să investească, să facă şi să dreagă la Buzău.


Cum aţi ajuns să fiţi implicat în acest scandal?


La negocierile cu Bucur a mers şi acest Cristi Bălan. La finalul discuţiilor s-a propus ca Tulpan să primească o procură din partea lui Bălan pentru a-l reprezenta în negocierile cu Bucur. Cum Dan Tulpan avea planificat concediul în Grecia, am acceptat să se facă procura pe numele meu. Atunci mi-am sunat avocatul pentru a mă consilia în ceea ce priveşte întocmirea procurii respective. Nu doream să fiu implicat sub nicio formă, doar să reprezint interesele acelui Cristi.


V-aţi întâlnit, ce aţi discutat?


Bineînţeles că ne-am întâlnit, am discutat şi a rămas să primesc procura respectivă. Aşa că, în ziua în care am avut întâlnirea cu Bucur pentru a perfecta actele, am primit procura pe firma TK Invest, dar nu a lui Cristi Bălan, ci a lui Eduard Mărculescu. Pe mine nu mă interesa până la urmă cine era administrator. Sunt lucruri care se practică în domeniul afacerilor. Şi eu muncesc pentru firma mea în care este trecută soţia.

Era una dintre firmele fantomă ale lui Băhăian?


Acum cred că da. Păi numai numele Mărculescu ca administrator demonstrează asta.


Când l-aţi cunoscut până la urmă pe Băhăian?


Concret, la meciul amical al Gloriei la Urziceni. Spun concret deoarece în momentul în care am fost la Bucureşti să îi duc actele semnate la notar lui Cristi Bălan am cunoscut şi o altă persoană, care ar fi putut fi Băhăian.


Continuarea acestui interviu o puteţi citi în ediţia de mâine Adevărul de Seară.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite