Buzău: Drumul spre mare se face cu discoteca pe roţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Show bus
Show bus

Show Bus-ul buzoian, unicul club mobil din România, începe din iulie cursele spre litoral. Autobuzul cu bar, ring de dans şi instalaţii moderne de lumini şi sunet împlineşte o lună de când a început să le ofere buzoienilor „distracţia mobilă".

Proprietarul unui lanţ de cluburi din Buzău a introdus în iunie pe străzile din oraş şi împrejurimi un autobuz din gama celor cu burduf cu totul neobişnuit pentru România. În loc de scaune are canapele din piele, bar cu băuturi fine şi măsuţe cu suport pentru pahare. În interiorul vehicolului se mai găsesc un ring de dans, un pupitru pentru DJ şi instalaţii moderne de lumini şi sunet. Se numeşte Show Bus şi este prima discotecă mobilă din România.
La cursa inaugurală şi-a uimit clienţii, mai ales că maestru de ceremonii a fost unul dintre cei mai în vogă DJ din România, buzoianul DJ Sava.

Autobuzul a plecat în miez de noapte din faţa discotecii Summer Pub, iar călătoria a durat 40 de minute. „A fost cea mai tare călătorie cu autobuzul. E mult până te urci în el că după aceea nu vrei să mai coborî. Lumea se distrează la maxim mai ales în curbe, când inerţia te împinge unul peste celălalt. Se bea, se dansează, e o aventură", spune Dan Moga, unul dintre primii clienţi ai Show Bus-ului.


În fiecare weekend, autobuzul îşi aşteaptă călătorii până la miezul nopţii pentru a le oferi un tur al oraşului, contra unui bilet de 10 lei.
Din iulie, administratorul are planuri mari pentru discoteca pe roţi: călătorii spre litoral. Nu mai pleci de de acasă spre mare cu trenul sau maşini, pleci cu discoteca, distracţie începe chiar de pe drum.

„O să lansăm un pachet în valoare de 300 de lei de persoană, pe weekend, care va include transportul dus şi întors până la Mamaia, un circuit al staţiunii, cazare şi intrare gratuită vineri şi sâmbătă în discoteca Tineretului", ne-a declarat Sorin Cristea, administratorul Tess International.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite