Drumul european E85 este inundat, la limita dintre județele Buzău și Vrancea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circulația auto pe drumul european DN 2 E85 se desfășoară cu restricții, după ce o porțiune din carosabil a fost inundată. Balta acumulată din scurgerile de aluviuni de pe dealurile din apropiere acoperă drumul pe o lungime de 200 de metri. Echipaje de poliție au fost mobilizate în zonă, pentru a coordona traficul rutier.

Apa măsoară pe circa 150-200 de metri Balta are o adâncime de 15 centimetri.

Având în vedere că Buzăul se numără printre judeţele pentru care meteorologii au emis atenţionări de precipitaţii abundente, poliţiştii rutieri recomandă conducătorilor auto să manifeste prudenţă, să circule cu viteză redusă, să mărească distanţa de siguranţă în mers, să utilizeze luminile de întâlnire pe toate categoriile de drumuri şi să se asigure temeinic înainte de a se angaja în depăşiri sau treceri de pe o bandă pe alta.

Nu în ultimul rând, conducătorii auto începători sunt rugaţi să evite, pe cât posibil, conducerea autovehiculului în condiţii de drum alunecos, pe timp de noapte sau pe distanţe mari, dată fiind experienţa redusă şi riscul implicării în evenimente rutiere.

Totodată, poliţiştii rutieri le reamintesc şoferilor că, dacă au mai puţin de un an de la dobândirea permisului, viteza maximă admisă în afara localităţilor este cu 20 km/h mai mică.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite