Două zile de blues în week-end

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce prima ediţie a festivalului  BLUZĂU organizată în anul 1995, a deschis buzoienilor pofta pentru jazz şi blues, Asociaţia Hair în colaborare cu Fundaţia pentru Tineret au hotărât ca iniţiativa să continue anual.

La cea de-a 14 ediţie a festivalului “Bluzău”, organizatorii Asociaţia Hair şi Fundaţia pentru Tineret, spun că buzoienii se vor putea bucura vineri şi sâmbătă cu începere de la ora 20 în sala Casei Tineretului, de două seri echilibrate de blues cu 6 nume cunoscute în aria iubitorilor de gen.

Prima formaţie care va urca pe scena festivaului de la Buzău este Othello Band , formula de blues a lui Florentin Milcof, care a cântat de-a lungul anilor alaturi Iris dar şi în alte proiecte de rock sau blues.

O altă trupă care va concerta, Kusak şi Pop Urban Unit, este o formulă care-i alatură pe Raul Kusak experimentat clapetist şi Liviu Pop , toboşar român care cântă de ani buni în SUA .

Krupka Blues Band And Kamen Katsata  este noul proiect al lui Vasko The Patch, cel mai cunoscut muzician de blues din Bulgaria.

Rareş Totu Blues X- perience reprezintă o formulă relativ nouă a lui Rareş Totu, chitarist arhicunoscut pe scenele noastre.

D.O.L.E.  este un trio în care îl vom avea pe scena şi pe buzoianul Mugur Diaconescu iar Gyuri Pascu & The Blue Workers, un nume care nu mai are nevoie de prezentare .

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite