VIDEO Două vrăjitoare și un fals călugăr din clanurile ”vizitate” de mascați au ajuns în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vrăjitoarele au fost luate la poliție
Vrăjitoarele au fost luate la poliție

Trei dintre persoanele ridicate de mascați în urma descinderii de azi dimineață, două femei de 35 și 38 de ani și un bărbat de 43 de ani care pretindea că este călugăr, au fost reținute. Cei trei au fost duși pentru audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău, urmând a fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

În zorii zilei de 21 martie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi luptători ai Serviciului de Intervenţie Rapidă au efectuat percheziţii la domiciliile celor cinci suspecţi, patru femei cu vârste cuprinse între 32 şi 39 de ani şi un bărbat în vârstă de 43 de ani, toţi din municipiul Buzău. Citiți mai multe AICI

Poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor mai multe telefoane mobile, laptopuri, unităţi centrale, înscrisuri şi sume de bani, lei şi valută, şi i-au condus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău pe cei cinci suspecţi.

Cele patru femei şi bărbatul de 43 de ani sunt suspectaţi că, în perioada 2005-2012, au înşelat mai multe persoane, pe care le-au atras prin anunţuri publicate în ziare centrale şi locale, precum şi pe internet, în care se prezentau drept clarvăzători cu puteri reale, care îi puteau ajuta pentru rezolvarea mai multor probleme, solicitând în schimb diferite sume de bani.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au luat măsura reţinerii împotriva a trei dintre suspecţi, două femei de 38 şi 35 de ani şi bărbatul de 43 de ani, şi continuă cercetările, sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, în vederea documentării tuturor aspectelor cauzei.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite