Două piese de excepţie vor fi jucate pe scena de la „George Ciprian”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţe celebre ale scenei româneşti, precum Rodica Popescu Bitănescu şi Adriana Trandafir, vor putea fi văzute în acest sfârşit de săptămână în spectacole găzduite de Teatrul „George Ciprian".

Sâmbătă seară, de la ora 18.00, este programată comedia romantică «Viaţă de cimitir» care o aduce în atenţia publicului buzoian pe Rodica Popescu Bitănescu, atât în calitate de scenarist şi regizor, cât şi de actor. Pe afişul spectacolului mai apar Alexandru Hasnaş, Radu Solcanu, Iuliana Călinescu, Ioana Mărcoiu şi Irina Cărămizaru. Preţul unui bilet este de 20 de lei.

Piesa este bazată pe o poveste complexă de iubire şi se bazează pe un subiect captivant, redat prin dialogurile savuroase dintre vii şi morţi.

Duminică seară, buzoienii iubitori de teatru au ocazia să vadă tot la „George Ciprian" o piesă ale cărei personaje sunt interpretate de mari actriţe: Adriana Trandafir, Ruxandra Sireteanu, Anda Caropol şi Mihaela Subţirică. Spectacolul «Iubiri otrăvite» este programat să înceapă la ora 18.00, preţul biletului fiind 20 de lei. Regia este semnată de Cristian Dumitru iar scenografia îi aparţine Ralucăi Ştefan.

„Iubiri otravite", este povestea a patru femei, „o fată bătrână, o infirmă, o servitoare și o idioată", care s-au născut şi trăiesc într-un colţ uitat de lume: un sătuc obscur din Spania. Trei mari actriţe, ajunse la vârsta deplinei experienţe, au contribuit cu talentul lor la un spectacol drag publicului.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite