Două TIR-uri au luat foc pe E 85, în zona Mihăileşti. Traficul este blocat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Drumul european 85 care leagă Muntenia de Moldova este blocat după un accident rutier în care patru oameni au murit. Două TIR-uri s-au lovit frontal şi s-au răsturnat pe şosea. Un al treilea autoturism a fost implicat în accident, maşina fiind aruncată pe câmp, după impact, informează Digi24.

Unul dintre TIR-uri transporta făină, iar celălalt nisip.

Din primele cercetări s-a stabilit că accidentul a avut loc în jurul orei 14.45, după ce şoferul TIR-ului care transporta nisip, şi care venea dinspre Urziceni, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un autoturism, pe care l-a proiectat pe câmp.

Ulterior, TIR-ul s-a lovit cu un altul, iar în urma impactului, cele două vehicule s-au răsturnat şi au luat foc.

Singurul care a supravieţuit a fost exact şoferul TIR-ului care a provocat accidentul. El a fost aruncat prin geam în timpul impactului. Bărbatul a fost transportată la spital, cu răni grave.

Victimele au între 25 şi 35 de ani.

La faţa locului se fac cercetări pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea acccidentului. Pompierii încearcă să descarcereze trupurile carbonizate.

Circulaţia este blocată la ora transmiterii acestei ştiri, pe ambele sensuri, în zona localităţii Limpeziş. Traficul este deviat atât de la Buzău, cât şi cel dinspre Urziceni.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite