Dorul de fiică l-a împins la moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tragedie într-o familie din Buzău, după ce un bărbat de 55 de ani care a ales să-şi încheie socotelile cu viaţa, s-a aruncat de la etajul 7 al unui bloc de pe Bulevardul Unirii.

Vecinii victimei spun că în ultimul timp inginerul Popescu era foarte trist. Ratase întâlnirea cu fiica sa, care era plecată de câţiva ani în Scoţia, din cauza unui accident vascular cerebral. Ghinionul a făcut ca boala să-l lovească pe bărbat cu câteva zile înainte de Revelionul pe care şi-l programase în străinătate.

„Cred că nu a mai rezistat psihic traumei. În decembrie, de Revelion, trebuia să plece la fiica sa. Avea totul pregătit, până şi biletele de avion când l-a lovit această paralizie de mână şi de picior. Acum îşi revenise şi făcea fizioterapie. Mai avea o problemă cu vorbirea şi probabil că acest şoc l-a determinat să recurgă la acest gest. Oricum, nu dădea impresia că va recurge la sinucidere”, a declarat Nicolae Jipa, de 57 de ani, vecin cu victima.

Nenorocirea s-a produs la scurt timp după ce soţia victimei a intrat în casă. Femeia care abia venise de la serviciu se pregătea să se schimbe şi să ia masa. N-a mai apucat. O bubuitură puternică a anunţat trecerea în eternitate a inginerului Popescu care chinuit de suferinţă s-a aruncat în gol peste acoperişul Camerei de Comerţ din Buzău.

Scena desprinsă ca dintr-un film de groază a şocat pietonii care au traversat trotuarul din faţa sediului central al Camerei de Comerţ. La fel de speriaţi au fost şi angajaţii Poştei Române care s-au trezit cu corpul zdrobit de căzătură chiar în faţa geamurilor de la birou.

„Eram împreună cu o colega de-a mea, în birou, când am fost şocate efectiv de această bubuitură. Ne-am uitat pe geam şi am văzut în faţa noastră o scenă de coşmar, cu un bătrân mort plin de sânge. Suntem şocate de această tragedie”, a declarat Maria, una din angajatele Poştei Române.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite