Doru Octavian Dumitru şi Dan Puric vin la Buzău – ştiri culturale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
T'essence Pub va găzdui scenetele lui Doru Octavian Dumitru
T'essence Pub va găzdui scenetele lui Doru Octavian Dumitru

Cunoscutul comediant, Doru Octavian Dumitru, şi marele actor şi regizor, Dan Puric, vor fi protagoniştii unor evenimente cultural de care buzoienii vor avea parte săptămâna viitoare.

Concurs pentru elevi
Elevii de gimnaziu şi liceu sunt invitaţi la a 9-a ediţie a concursului literar „Constantin Petcu“. Până pe 30 aprilie, doritorii pot trimite, prin poştă, poezie, proză, eseu, în cel mult cinci pagini dactilografiate, în câte 3 exemplare, pe adresa Casei de Cultură a Sindicatelor Buzău, B-dul N. Bălcescu, nr. 38.


Restaurare pe banii UE
Autorităţile din Râmnicu Sărat vor să obţină de la Uniunea Europeana peste un million de euro, pentru a restaura Complexul Brâncovenesc. Cu aceşti bani vor putea repara chiliile şi stăreţia, şi ar putea crea un sistem de evacuare a umidităţii din Casa Domnească.


Doru Octavian Dumitru face „hernie de plisc”

Doru Octavian Dumitru va fi, luni, 22 februarie, protagonistul spectacolulului „Hernie de plisc – Când te văd mi se gudură tot corpul”. Evenimentul va ava loc la T’Essence Pub, de la ora 21.00. Cei care vor să se distreze cu DOD trebuie să scoată din buzunare 20 de lei, pentru bilet.


Dan Puric, în spectacol de „Vis”

Dan Puric va fi prezent miercuri, 24 februarie, la Buzău, cu spectacolul „Vis”. Evenimentul va avea loc la sala de spectacole a Teatrului „George Ciprian”, de la ora 18.00. Preţul de intrare la spectacol este de 25 lei, biletele fiind puse în vânzare la sediul Teatrului „George Ciprian”.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite