Doliu în Spitalul Judeţean Buzău. S-a stins din viaţă medicul ORL-ist Stelian Manole

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicul Stelian Manole
Medicul Stelian Manole

Lumea medicală din Buzău se pregăteşte de înmormântare. Unul dintre cei mai apreciaţi medici ORL-işti, Stelian Manole, a murit într-un spital din Capitală, după o operaţie complicată. Avea 58 de ani iar de câteva săptămâni starea sa de sănătate se agravase.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău este, de vineri, în doliu, după ce unul dintre cei mai reprezentativi profesionişti, medicul Stelian Manole, şeful Secţiei ORL, s-a stins din viaţă după câteva săptămâni de incertitudini şi speranţe în care toată lumea spera să fie bine, după o intervenţie chirurgicală complicată, într-un spital din capitală. 

Un bun coleg şi pedagog, după cum susţin cei care s-au format sub îndrumarea lui. Nimic nu părea imposibil pentru doctorul Stelian Manole, când era vorba despre un bolnav, fie că era vorba despre  un cunoscut, o vedetă locală sau un amărât căruia trebuia să-i dea şi bani de dus acasă, la externare. “A fost unul dintre cei mai buni ORL-işti şi şefi de secţie pe care i-a avut Buzăul. Nu s-a plans niciodată, chiar dacă secţia pe care a condus-o mai bine de 12 ani a trecut prin perioade dificile, când trebuia să asigure gardă după gardă, să rezolve probleme cazuri complicate”, a declarat doctorul Ion Drăghici, directorul medical al Spitalului Judeţean Buzău.

Trupul medicului Stelian Manole a fost adus aseară la domiciliul său de peDemocraţiei şi va fi înmormântat duminică, pe 22 aprilie.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite