Doliu: Elena Udrea a plâns la căpătâiul bunicii ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bunica Elenei Udrea, de la Costeşti, unde actualul ministru al Dezvoltării şi Turismului a copilărit până la vârsta de cinci ani, a murit la sfârşitul săptămânii trecute. Elena Udrea şi-a făcut ieri timp şi a venit la înmormântarea bătrânei, care a avut loc în satul Spătaru.

Ileana Udrea avea 89 de ani şi era bunica Elenei dinspre tată. “A venit Găbiţa, fiindcă aşa îi zicem aici Elenei, îmbrăcată toată în negru şi cu ceva pe cap, tot negru. A adus flori şi a plâns”, spune Mariea Predoiu, rudă a Elenei Udrea.

Elena a copilărit în satul Pietrosu, în primii cinci ani ai vieţii, împreună cu fratele, părinţii şi bunicii dinspre tată. Bunicii Elenei, Ion şi Ileana, au vândut casa în care a copilărit şefa de la turism şi s-au mutat la Spătaru, alt sat al comunei Costeşti.

Elena, împreună cu bunicii şi tatăl ei

image

În ultimii ani, nepoata venea rar să îşi viziteze rudele de la Spătaru, din cauza programului încărcat, de la Guvern. În urmă cu patru ani, în urma unui articol publicat în Click, Elena Udrea a dat curs unei cereri din partea bunicului, infirm, şi i-a dăruit un cărucior pentru invalizi.

Mos Ion Udrea povestea atunci că Elena era o fată cuminte şi foarte isteaţă: "Când veneam de la câmp, sărea pe mine, şi ea şi fratele ei, să ne jucăm. Era isteaţă foc. De când avea trei ani, o învăţa sora mamei să numere, să citească şi, când s-a dus la şcoala, ea ştia tot”.

Bătrânul, poreclit în sat Cantoneru, are 91 de ani şi a rămas fără un picior în urma unei artrite care s-a agravat în ultimii ani. Tot în luna martie, cu doi ani în urmă, Elenei Udrea i-a murit tatăl, Gheorghe Udrea, fiul bătrânei care a fost înmormântată ieri.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite