Doi buzoieni, luaţi pe sus de mascaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto arhivă
foto arhivă

Doi bărbaţi de 36 şi 41 de ani din comuna Costeşti satul Amaru, suspectaţi că deţin bunuri provenite din infracţiuni, au fost aseară ţinta unei percheziţii de amploare efectuate de o grupă a Serviciului de Intervenţie Rapidă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.

Poliţiştii au găsit la locuinţa bărbatului de 41 de ani cantitatea de 66 de litri băutură spirtoasă în ambalaje ce nu purtau banderole de marcaj conform dispoziţiilor legale, precum şi peste 2.000 de ţigarete, unele dintre pachete având aplicate timbre de Republica Moldova.

Din primele verificări a rezultat că localnicul nu avea documente de provenienţă pentru bunurile respective, ce urmau să fie comercializate în magazinul deţinut de acesta.

De asemenea, în celălalt imobil percheziţionat a fost găsită cantitatea de 1,8 kg tutun prelucrat industrial vrac, proprietarul de 36 de ani, nereuşind să prezinte poliţiştilor documentele legale.

Toate bunurile ilicite au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, suspectul de 36 de ani fiind cercetat penal iar celălalt amendat.
 

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite