Doi fraţi au fost loviţi de o maşină în timp ce se deplasau cu o bicicletă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unul dintre copii a fost luat cu elicopterul
Unul dintre copii a fost luat cu elicopterul

Doi fraţi din comuna buzoiană Vadu Paşii au ajuns la spitalul Bagdasar în stare gravă după ce au suferit un cumplit accident de circulaţie în timp ce se deplasau cu bicicleta pe marginea drumului. Se întorceau de la chioşc, ambii pe o bicicletă, iar când au virat stânga spre o uliţă au fost izbiţi în plin de o Dacie care venea din faţă. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cui îi aparţine vina.

Elicopterul SMURD a fost solicitat de spitalul judeţean Buzău, după ce medicii de la urgenţe au constatat că cei doi fraţi suferiseră traumatisme extrem de grave.  Copiii au fost trimişi la spitalul Bagdasar, unul pe calea aerului  iar celălalt cu ambulanţa.

Accidentul a avut loc în satul Băjani, comuna Vadu Paşii. Fraţii Irimia, unul de 14, iar celălalt de 10 ani, fuseseră trimişi de părinţi la un chioşc, pentru a cumpăra pâine. Unul conducea bicicleta iar celălalt stătea pe cadru. Când au virat stânga, spre uliţa pe care îşi au domiciliul, au fost izbiţi puternic de o Dacie care venea din faţă.

Sătenii spun că maşinile circulă cu viteză foarte mare prin localitatea lor. Urmele de frânare şi avaria produsă maşinii de impactul cu copiii sunt indicii care îi fac pe poliţişti să ia în calcul şi varianta ca şoferul să fi circulat cu viteză foarte mare.

Şoferul maşinii a declarat că i-a observant târziu pe copii, deoarece aceştia circulau în spatele unui camion şi au ieşit brusc din dreptul acestuia, pe contrasens.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite