Doar 80.000 de lei au alocat autorităţile pentru Drăgaica din acest an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă alocă cu 20.000 de lei mai puţin decât anul trecut, autorităţile le promit buzoienilor că vor avea parte şi anul acesta de atmosfera veselă de bâlci pe care Drăgaica, cel mai vechi târg din ţară, le-o oferă în fiecare vară, timp de două săptămâni.

Potrivit unei recente hotărâri de Consiliului Local, târgul se va deschide pe data de 11 iunie şi îşi va închide porţile pe 24 iunie. Va funcţiona zilnic între orele 10.00 şi 22.00 iar aprovizionarea se va face în intervalele 8.00 - 10.00 şi respectiv 18.00 - 20.00.

„Suma este mai mică decât în alţi ani, pentru că nu mai este nevoie de cheltuieli. Spaţiul este destul de bine amenajat şi nu mai trebuie decât vopsitorii, reparaţii, igienizarea grupurilor sanitare. Pot spune că am intrat în normal cu acea zonă", a declarat primarul Constantin Boşcodeală.

Ca şi anul trecut, preţul de intrare a fost fixat la doi lei de persoană, copiii sub 14 ani, elevii şi studenţii, veteranii şi văduvele de război beneficiind de gratuitate. Din preţul biletului, suma de 0,25 lei de persoană reprezintă timbrul cu înscrisul Societăţii Naţionale de Cruce Roşie a României, care prin Filiala Buzău va organiza intrarea în târg, precum şi asistenţa medicală pe toată perioada desfăşurării acestuia.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite