Distracţie horror, în Tessence Pub

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dansul zombie
Dansul zombie

Clubul Tessence a fost asediat azi-noapte de creaturi ale tenebrelor. Vampirii, zombie, vrăjitoarele şi strigoii au băgat groaza printre mesenii veniţi să se distreze aici în noaptea de Halloween.

Programul clubului a început cu un dans al “cadavrelor vii”, pe ritmul celebrului hit Thriller, al lui Michael Jackson. Toţi cei aproape 300 de petrecăreţi au purtat pălării de vrăjitoare, măşti ale unor personaje din filme de groază sau corniţe de drăcuşori.

Clienţii clubului au fost provocaţi apoi la un concurs al celor mai interesante costumaţii de Halloween. Au intrat în concurs personaje precum: Demoniţa , Zombie cu copilul, Florin Salam, Vampirul, Familia Flintstone, Ghostface, din Scream, Mireasa din Pământ şi Jack Sparrow, piratul din Craibe, acesta din urmă fiind declarat castigator.

Halloween este o sărbătoare de origine celtică, preluată astăzi de multe popoare din lumea occidentală, ea răspândindu-se în secolul al XIX-lea prin intermediul imigranților irlandezi din Statele Unite ale Americii.

Celţii credeau că în această zi, de 31 octombrie, spiritele celor care au murit în ultimul an se întorc pe pământ în căutarea unor corpuri vii, pentru a le poseda pe perioada anului viitor, crezând că astfel vor avea o viaţă după moarte.

Pentru a nu fi aleşi, sătenii se îmbrăcau în tot felul de costume caraghioase şi participau la parade gălăgioase încercând să sperie spiritele care veneau în cautarea celor vii.

Dansul zombie 1
Concursul costumelor
Pirat
Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite