Distracţie cu Puya în aer liber în această seară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Puya
Puya

Interpretul va încinge atmosfera la sfârşit de săptămână în singura discotecă în aer liber din oraş. Puya, pe numele său adevărat Dragoş Gardescu, va urca pe scena buzoiană şi va încânta publicul cu piesele hip- hop care l-au consacrat, dar şi cu melodii noi care se anunţă deja a fi hit-uri.

Buzoienii amatori de distracţie şi voie bună sunt aşteptaţi vineri seară la discoteca Atlantis din Parcul Tineretului pentru a petrece noaptea alături de Puya. Startul distracţiei se va da cu cele mai noi melodii de toate genurile aflate „pe val" în această vară.


Pe lângă muzica deja consacrată, amatorii de distracţie vor avea parte şi de cocktail-uri savuroase care vor contribui la buna dispoziţie a petrecăreţilor. Cei care se vor încinge prea tare datorită distracţiei 100% garantată se pot răcori în piscina aflată în incinta disoctecii Atlantis.


Distracţia va continua după miezul nopţii când pe sceană va urca îndrăgitul interpret de hip hop, Puya, care va cânta melodii precum „Americandrim", „Undeva în Balcani" sau „Vestul sălbatic". Totodată cântăreţul îşi va încânta publicul şi cu piese noi de hip- hop care ilustrează societatea actuală. Fanii buzoieni trebuie să plătească 10 lei intrarea pentru a-l vedea pe Puya pe scena din Atlantis. „Pe tot parcursul verii noi vom aduce în Atlantis artişti care sunt în vogă în această vară. Programe deosebite vom avea în fiecare sfârşit de săptămână", ne-a spus Sorin Cristea, managerul clubului.


Puya s-a lansat pe piaţa muzicală în anul 1995 alături de prietenul său Şişu, împreună formând trupa „La Familia". Primul lor album, „Băieţi de cartier" a fost lansat în 1997. După o pauză de câţiva ani, Puya şi-a lansat primul său disc solo, „Muzică de tolăneală şi depravare", însă adevăratul succes l-a avut în 2009 odată cu lansarea albumul „Romanisme 1", în care a renunţat la versurile despre băieţii de cartier şi s-a concentrat asupra problemelor sociale. Primul single lansat a fost „Undeva în Balcani", care devine hit-ul anului 2009, la fel de consacrată a fost şi colaborarea sa cu Camelia Hora. Cel mai nou hit al lui Puya este „Vestul sălbatic" lansat în primăvara acestui an în care versurile vorbesc depre românii care lucrează în afara ţării.


Alternativă la seara semnată de Puya


Petrecăreţii care preferă alt gen de muzică pe care să se distreze în acest sfârşit de săptămână sunt aşteptaţi în Amarantis Lounge, cel mai nou club buzoian, unde DJ CrazyV încinge atmosfera cu cele mai cunoscute hit-uri house. Aici intrarea este liberă atât vineri, cât şi sâmbătă, iar distracţia întreţinută şi de animatoare.

Dacă nici muzica hip hop, nici cea house nu este pe placul buzoienilor, aceştia au ca alternativă Pub Arunna unde DJ Bârlă încântă publicul cu hit-uri vechi din anii '70- '80.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite