Marketing de Centură: Ca să nu-şi piardă clienţii, prostituatele dau jos TVA-ul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Speriate că au început să rămână fără clienţii, "centuristele" din Buzău au lăsat din preţ. Prestatoarele de sex contra-cost au scăzut tarifele cu 25 la sută, ca să acopere gaura din buzunarul clienţilor făcută de creşterea cu acelaşi procent a TVA-ului.

Numărul în scădere al amatori lorde sex pe bani, cauzată de sărăcirea clienţilor, le-a determinat pe fetele care practică cea mai veche meserie din lume să vină cu oferte care mai de care mai atractive.


Una din cele mai versate fete din branşă, Petronela Vispianschi, "Nela" pentru clienţi, spune că în prezent preţurile au ajuns să fie chiar şi cu 25 la sută mai mici.


„Dacă în anii trecuţi un sex oral era 30 de lei iar un normal 35 de lei acum am ieftinit la 20-25lei primul şi 25-30 de lei celălalt. Altfel, rămâneam fără clienţi pe criza asta. Anul trecut plecam acasă şi cu trei sau patru milioane la zi, iar acum cu greu mai produci un milion", ne-a spus Nela.


Şi Tatiana, colegă de breaslă cu Nela, a fost nevoită să scadă preţul. Deşi a fost sancţionată până acum cu amenzi în valoare de zeci de mii de lei, Tatiana spune că mai tare se teme de faptul că ar putea să îşi piardă clienţii decât de poliţişti.


„ Am amenzi de sute de milioane, dar nu le-am mai ţinut cont. Nu mi-e frică mie de amenzi, mi-e frică să nu-mi pierd pâinea. De-aia am scăzut tariful", spune Tatiana.


Campioanele amenzilor neplătite


Prostituatele au acumulat din amenzi debite substanţiale către stat, de ordinul sutelor de mii de lei. Reprezentanţii primăriei spun că nu au şanse să încaseze măcar o parte din aceste amenzi.


"Ar fi bine pentru buget să plătească ceva, dar slabe speranţe. Sunt venituri la bugetul de stat care nu pot fi recuperate niciodată pentru că aceste persoane sunt declarate insolvabile", ne-a declarat şeful serviciului de executare creanţe persoane fizice, Virgil Topşu.


Campioană este Gina Stoican, care are de plătit 295.000 de lei din amenzi pentru prostituţie. Pe podium, urmează Ioana Anghel cu 150.000 de lei şi Mădălina Ţuţuianu cu 145.000 de lei.


Poliţişitii buzoieni spun că în urma acţiunilor de combatere a prostituţiei, efectuate de la începutul anului, prestatoarele de servicii sexuale s-au ales cu 198 de sancţiuni.


"Am avut numai în acest an 43 de acţiuni pentru combaterea acestui fenomen. În urma raziilor s-au intocmit şi patru dosare penale. Au fost depistate zece femei care practicau frecvent prostituţia la Buzău", ne-a declarat agent Amalia Vlădescu, din cadrul biroului de presă al IPJ Buzău.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite