Dezolant: Uite cum arăta piaţa din Buzău care a fost ştearsă de pe suprafaţa pământului în numai o zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angajaţii RER au curăţat zona
Angajaţii RER au curăţat zona

Zona în care a funcţionat Piaţa Crâng, până în ziua de Crăciun, este acum loc viran. Mai mulţi muncitori de la RER Ecologic, dotaţi cu excavatoare şi camioane, au ridicat în această seară rămăşiţele carbonizate ale uneia dintre cele mai frumoase pieţe agroalimentare din oraş.

Complexul fusese modernizat cu patru ani în urmă şi inaugurat la 1 decembrie 2006. Autorităţile locale au investit 4.000.000 de lei vechi în construcţia de 600 de metri pătraţi, din lemn şi profile termopan.

Incendiul din piaţa Crâng a produs pagube uriaşe, de peste 1.400.000 lei!

Aşa arăta piaţa Crâng înainte de incendiu
 
Potrivit pompierilor, în urma incendiului semnalat la ora 18.54 au ars: tarabe din fibră de sticlă, spaţii comerciale situate în imediata apropiere a pieţei, bunuri diverse ale comercianţilor, un autoturism marca Dacia break, iar faţadele magazinelor şi geamurile  aflate la distanţă mai mare au fost deteriorate din cauza căldurii degajate.

Valoarea bunurilor distruse a fost estimată la aproximativ 1.400.000 lei iar a bunurilor salvate şi protejate aproximativ 8.000.000 lei. Împrejurarea determinantă: manipularea necorespunzătoare a produselor explozive.   

Aşa arăta Piaţa Crâng înainte de incendiu
Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite