Deputatul PDL Cezar Preda va intra în bătălia pentru președinția Consiliului Județean Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cezar Preda
Cezar Preda

Cezar Preda a anunțat joi, într-o conferință de presă, că a informat conducerea partidului în ceea ce privește disponibilitatea sa pentru candidatura la Consiliul Județean, urmând ca în Colegiul Director al PDL să se valideze această intenţie.

Decizia deputatului buzoian vine după mai multe serii de consultări cu primarii acestei formaţiuni politice, care au decis în unanimitate acest lucru. “Sunt decis să îmi asum o candidatură la Consilul Județean din partea PDL. Acest lucru vine pe fondul bâlbâielilor și traseismului pe care unii politicieni buzoieni îl practică de foarte mult timp(…). Am să anunț Colegiul Director al partidului că îmi asum o asemenea candidatură, urmând ca acesta să ia decizia finală(…). PDL va susține doar un cadidat al partidului și va avea liste separate în toate localitățile. Dacă vom încheia un protocol cu partenerii noștri din coaliție, UNPR-ul, acesta va fi strict de neagresiune în campania electorală. Dar nu vom avea liste comune în nicio localitate”, a declarat Cezar Preda.

Lista finală cu candidaţii PDL pentru alegerile locale va fi făcută public pe 30 martie, urmând ca atunci să fie cunoscut și numele viitorului candidat pentru Primăria Buzău.

Pentru aceeași funcție, din partea USL a fost desemnat actualul senator PNL, Cristi Bâgiu, să candideze. Acesta a declarat că este convins că va câștiga în fața contracandidatului PDL, spunând despre Cezar Preda că la ultimele alegeri locale a avut parte numai de eșecuri.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite