Debutul de an şcolar creşte profitul barurilor de lângă licee

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O dată cu începerea anului şcolar, elevii frecventează din nou localurile de lângă unităţile de învăţământ, după sau chiar în timpul orelor. Este o concluzie a poliţiştilor, care au început raziile în baruri, în căutare de elevi chiulangii şi consumatori de băuturi alcoolice.

Aseară, în intervalul orar 17.00 – 19.00, poliţişti de la Ordine Publică, împreună cu echipaje de jandarmi şi poliţişti comunitari, au acţionat în zona a 13 unităţi de învăţământ, opt şcoli generale şi cinci licee.  De asemenea, s-au efectuat verificări la 16 unităţi de alimentaţie publică, pentru a constata eventuale abateri de la interdicţia de a servi minorilor băuturi alcoolice.

Au fost legitimate aproximativ 90 de persoane, dintre care 11 au fost supuse unui control corporal sumar, iar alte opt au fost atenţionate cu privire la modul de comportare în locurile publice.

„Şapte elevi care au fost găsiţi în barurile respective au fost îndrumaţi către unităţile de învăţământ la care sunt înscrişi, iar altor 23, depistaţi în zonele adiacente şcolilor, le-au fost reamintite cele mai elementare norme de care trebuie să ţină cont pentru a nu deveni victime ale răuvoitorilor”, a declarat comisarul Florina Crucianu, purător de cuvânt al IPJ Buzău.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite