De mâine începe bacalaureatul. Vezi aici programul complet al examenului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

4.400 de absolvenţi de clasa a XII-a vor intra de luni în febra examenului de bacalaureat, pe 6 iunie fiind programată prima probă de testare a competenţelor la limba şi literatura română.

În perioada 6-8 iunie se va desfăşura evaluarea competenţelor de comunicare în limba română, între 13 şi 17 iunie se vor evalua competenţele în domeniul informaticii, iar în perioada 20-23 iunie absolvenţii susţin proba de evaluare a competenţelor lingvistice într-o limbă străină.


Prima probă scrisă a bacalaureatului este programată pe 27 iunie, iar pe 29 iunie cea obligatorie a profilului. Pe 1 iulie candidaţii vor susţine proba la alegerea a profilului, urmând ca pe 3 iulie să afle rezultatele. Cei nemulţumiţi de notă pot depune contestaţii a doua zi în intervalul orar 08.00- 12.00, rezultatele finale afişându-se pe 8 iulie.


Cei care nu vor reuşi să promoveze bacu-ul în această sesiune, mai au o şansă în sesiunea de toamnă, înscrierile făcându-se între 11- 15 iulie. Totodată candidaţii trebuie să ştie că examenul de bacalaureat din acest an va fi supravegheat video.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite