De Rusalii, candidații se întrec în spectacole

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Nicu Năstase
Primarul Nicu Năstase

Minivacanța de Rusalii este cel mai bun prilej al candidaților să aibă ultima zvâcnire publică de proporții, înainte de alegerile din 10 iunie. La Smeeni și Pătârlagele, terenurile de sport au fost duminică loc pentru petreceri câmpenești, oferite de candidați. În a doua zi de Rusalii, vor continua petrecerile electorale în tot județul.

La Smeeni, terenul din spatele primăriei a fost invadat de o mare galbenă de oameni, susținători ai actualului primar Nicu Năstase, candidat din partea PNL. Mititeii și berea au fost la mare căutare iar voia bună a fost întreținută de artiști buzoieni de muzică populară dar și de grupul basarabean, Milenium. În parallel, câteva zeci de susținători ai contracandidatului său, social-democratul Andrei Ion, au manifestat pe străzile comunei, în cadrul unei caravane.

La câțiva kilometri distanță, în orașul Pogoanele, petrecăreții au purtat tricouri roșii. Deputatul Marian Ghiveciu le-a dăruit PSD-iștilor din zonă un spectacol de pomină, cu ”Nemuritorii” și Vali Vijelie în prim plan. Cei peste o mie de spectatori au putut asista și la un meci de fotbal între stelele orașului și vedete de talie națională, precum Dănuț Lupu, Bumbescu sau Majearu. Au fost prezentați publicului candidatul PSD pentru primăria orașului Pogoanele, Stan Tudor, și pe cel susținut de social-democrați la Consiliul Județean, independentul Victor Mocanu.

Liberalii actualului primar din Nehoiu, Florin Dumitrașcu, au avut și ei parte de o adunare festivă, la marginea orașului, cu prilejul unui meci de fotbal. Lor le vine rândul să petreacă la un spectacol electoral în a doua zi de Rusalii, tot pe terenul de sport din centrul orașului.

GALERIE FOTO:

Trupa Nemuritorii, susținători ai independentului Victor Mocanu

Trupa Nemuritorii

Formația Milenium, la spectacolul liberalilor din Smeeni

image

Senatorul Vasile Ion, printre susținătorii primarului Nicu Năstase

Senatorul Ion Vasile

Independentul Victor Mocanu, la spectacolul PSD din Pogoanele

Victor Mocanu, candidat independent
Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite