De Revelion, buzoienii vor avea parte de un concert doar cu vedete locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În Piaţa Dacia, de Revelion va cânta Mihai Mărgineanu
În Piaţa Dacia, de Revelion va cânta Mihai Mărgineanu

După trei ani la rând în care Primăria le-a dăruit buzoienilor la cumpăna dintre ani spectacole cu staruri internaţionale, autorităţile anunţă pentru anul acesta o petrecere în are liber mult mai săracă. Pe scena din Piaţa Dacia vor urca numai artişti din Buzău, singurul invitat mai cunoscut fiind Mihai Mărgineanu.

"Pentru Revelionul din centru, resursa financiară din păcate este mai limitată decât anul trecut. Avem alocată suma de 950 de milioane de lei vechi. Îl vom realiza dar nu vom mai avea un artist străin aşa cum ne-am obişnuit în ultimii trei ani, ei cerând onorarii de ordinul a 40 - 50.000 de euro, în condiţiile în care toată suma noastră nu depăşeşte 950 de milioane", a declarat Constantin Boşcodeală, primarul municipiului Buzău.

Anul trecut, Primăria a cheltuit pentru Revelion suma de 160.000 de lei (1,6 miliarde lei vechi), în condiţiile în care pe scenă a urcat La Bouche, o cunoscută trupă eurodance a anilor '90. "Anul acesta vor fi numai artişti locali care oricum în seara de Revelion cer dublu. În prima parte a serii vor fi artişti locali şi de la 22.30 până la 1.00 vor fi artişti din ţară şi un foc de artificii. Cu scenă, cu artişti, cu artificiile care s-a ieftinit ajungând la 1500 de euro, o să ne încadrăm în această sumă", a declarat Boşcodeală.


Programul spectacolului de Revelion nu a fost conturat încă, singura confirmare pentru a susţine un recital la cumpăna dintre ani venind de la Mihai Mărgineanu. Anul trecut, înainte de La Bouche, pe scena din centru au urcat Puya, Mateo, Maria Ciobanu, Mioara Velicu şi Nemuritorii.


Iluminatul special al oraşului nu va lipsi nici în acest an, becurile din ghirlande urmând să fie aprinse prima dată de pe 1 decembrie, de Ziua Naţională.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite