Dan Puric a lansat la Buzău cartea ”Fii demn”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aula ”Basil Iorgulescu” a Bibliotecii Județene Buzău a fost neîncăpătoare, ieri, acolo unde a poposit pentru două ore actorul și regizorul buzoian  Dan Puric. Evenimentul a prilejuit lansarea cărţii "Fii demn!", în care Dan Puric tratează tema identităţii şi a iubirii.

Structurată în şase capitole, cartea lui Dan Puric, scrisă la persoana întâi, este confesiunea unui om care, cu sensibilitate dar şi cu luciditate, redescoperă, pentru sine dar şi pentru noi, reperele necesare oricărui român: mama, pământul şi martirii neamului. Lucrarea de față, apărută la finele anului trecut, este al treilea volum semnat de autor, după alte două tipărituri cu mare succes la public, "Cine suntem?" şi "Omul frumos".

Întâlnirea lui Dan Puric cu buzoienii a fost una emoționantă, mai ales că cei mai mulți dintre cei prezenți în aula Bibliotecii Județene se aflau la prima întâlnire pe viu cu îndrăgitul om de cultură.

La finalul întâlnirii de luni dimineață, Dan Puric a acordat autografe sutelor de buzoieni care au umplut până la refuz aula Bibliotecii.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite