Dacia Buzău, ca şi retrogradată în liga secundă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După un an chinuit din cauza problemelor financiare se pare că „suferinţa" voleibaliştilor de la Dacia Buzău va luat sfârşit. Astfel, buzoienii au jucat, la Bucureşti în Sala „Mihai Viteazu", primul turneu pentru locurile 9-12. Elevii lui Marian Boldişteanu au sperat, s-au luptat însă nu au putut face mai mult. În altă ordine de idei, echipa buzoiană şi-a diminuat considerabil şansele de a rămâne în Divizia A1 după ce a s

În primul meci Dacia a cedat în faţa gazdelor de la Steaua, scor 0-3 (22, 14, 14). Practic, cel mai important meci pentru elevii lui Marian Boldişteanu a fost cel cu SCMU Craiova, principala contracandidată la evitarea retrogradării.

Şi acest lucru s-a văzut prin evoluţia scorului. În primul set, craiovenii au reuşit să se impună greu cu 26-24. Setul doi este adjudecat la pas de buzoieni care au dat impresia că pot reuşi o minune.

Numai că, la fel cum s-a întâmplat şi în partidele din campionatul regulat, SCMU Craiova a forţat exact când trebuia şi a încheiat conturile în ultimele două seturi, la 19 şi la 23.

În altă ordine de idei, Dacia, pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare trebuie să obţină patru victorii din tot atâtea partide programate în următoarele două turnee, 9-14 aprilie la Buzău şi 16-18 aprilie la Craiova.

Este greu de crezut că Dorojan şi Compania mai pot furniza vreo surpriză. Pentru aceştia rămâne doar gândul unei evoluţii perfecte în viitoarea stagiune a Diviziei A2 care să îi aducă o revenire rapidă în primul eşalon voleibalistic al ţării.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite