Buzău: Accident mortal pe DN 10 la Sătuc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri în vârstă de 20, respectiv 25 de ani au murit în acestă dimineaţă în urma unui accident rutier produs pe Drumul Naţional 10, pe raza localităţii Sătuc.

Citeşte şi:

Ei se aflau într-un autoturism condus de un alt tânăr în vârstă de 20 de ani care nu avea permis de conducere. Evenimentul a avut loc imediat după o depăşire, când şoferul a încercat să revină pe sensul de mers.

Lipsa de experienţă şi-a spus cuvântul, căci tânărul de la volan a greşit manevra şi a ieşit de pe carosabil izbindu-se de un copac aflat pe marginea drumului. Impactul a fost deosebit de violent, iar cei doi tineri, pasageri în autoturism au fost ucişi pe loc. La rândul său şoferul a fost rănit grav şi a fost transportat de urgenţă la spital.

Nu se ştie dacă el consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Starea gravă în care se afla nu le-a permis poliţiştilor să îl testeze alcoolscopic, însă la spital i-au fost recoltate probe biologice.

Nu este pentru prima dată când un tânăr fără permis de conducere este implicat într-un accident rutier. Cel de azi dimineaţă este însă cel mai grav; doi tineri au plătit cu viaţa un moment de teribilism.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite