DJ Sava a lansat hit-ul verii 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zilele trecute, buzoianul DJ Sava a lansat pe piaţa muzicii dance un nou produs care se anunţă a fi cel puţin la fel de apreciat ca hit-urile "I Like (The Trumpet)" şi "Love You". De data asta este vorba despre "2.2 Story", melodie realizată îmtreună cu noua sa parteneră, Cristina.

"Am vrut un single plin de viaţă, care să transmită tot ceea ce înseamnă o vară, marea şi soarele. O asculţi, te încarci cu energie şi te distrezi cu gaşca. 2.2 Story este o poveste de dragoste, o poveste de viaţă, în care ne putem regăsi fiecare din noi. Această piesă este o trecere de la un proiect la altul. Ea a apărut într-o formă de început pe internet, fiind preluată dintr-un set făcut de mine într-unul din concertele noastre", spune DJ Sava.

Fresh, plin de energie şi cu o linie catchy, noul single DJ Sava pastrează sound-ul cu care deja şi-a obişnuit fanii, dar aduce şi o surpriză: Cristina, vocea "2.2 Story".

"Cristina (foto) mi se pare cea mai potrivită alegere pentru 2.2 Story. Au existat extrem de multe variante, dar ok din toate punctele de vedere mi s-a părut doar ea. Întotdeauna trebuie să existe o potrivire între piesă şi interpret, trebuie să se "asorteze", este de părere DJ Sava.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite