Cursuri de calificare gratuite pentru angajaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Înscrierile pentru aceste cursuri au început
Înscrierile pentru aceste cursuri au început

Oportunitate pentru buzoienii care sunt angajaţi cu carte de muncă şi vor să se recalifice pentru a fi pregătiţi în cazul în care vor avea ocazia de a-şi schimba locul de muncă cu un altul mai avantajos. Aceştia au posibilitatea să urmeze cursuri gratuite şi să se califice în diverse meserii. Înscrierile au început deja iar cursul va începe în prima lună a anului viitor.

În premieră, persoanele ce sunt deja angajate au posibilitatea să înveţe o nouă meserie. Firma Mondo Consult organizează cursuri gratuite pentru meseriile de ospătar, bucătar, lucrător comercial şi lăcătuş construcţii şi utilaj tehnologic. Singura condiţie pentru a putea urma trei dintre cursuri este ca doritorii să fie absolvenţi cel puţin a 10 clase, această condiţie nefiind valabilă pentru cei care vor să urmeze cursul de lucrător comercial. La acesta se poate înscrie oricine, indiferent de nivelul studiilor.

Diplomele eliberate după absolvire sunt recunoscute de Ministerul Muncii, Ministerul Educaţiei şi de Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor.

"Este ceva nou pentru buzoieni pentru că este pentru prima dată când se organizează astfel de cursuri gratuite pentru persoanele angajate. Cursurile durează cinci luni şi dau posibilitatea persoanelor deja angajate să se recalifice, să înveţe o nouă meserie", ne-a declarat Florentina Mănăilă, director Mondo Consult.

Cei care doresc să urmeze aceste cursuri se pot înscrie pe baza unui dosar care trebuie să conţină copii de pe cartea de identitate, certificatul de naştere, cel de căsătorie, adeverinţă de studii, adeverinţă medicală de la medicul de familie şi adeverinţă de salariat.

Buzoienii interesaţi pot obţine mai multe informaţii de la sediul firmei din Bulevardul Unirii, bl. B14, ap. 1 sau la numărul de telefon 0238. 726.272.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite