Cursă contra cronometru pentru salvarea unei gravide izolată de nămeţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambulanţa trimisă către gravidă a stat o noapte întreagă între nămeţi
Ambulanţa trimisă către gravidă a stat o noapte întreagă între nămeţi

Din cauza drumurilor blocate de suluri de zăpadă, o femeie aflată la cea de-a treia sarcină din localitatea Satul Nou ce aparţine de comuna Padina, aşteaptă încă de ieri o ambulanţă care să o transporte către maternitate, informează Adevărul.

Potrivit asistentului şef de la serviciul de Ambulanţă din Buzău Maria Stanciu, către gravida aflată în travaliu se îndreaptă acum două echipaje medicale.

Suntem într-o cursă contra cronometru. O salvare a fost trimisă încă de ieri dimineaţă către femeia aflată în travaliu, dar a rămas blocată între nămeţi până în urmă cu câteva zeci de minute.

Am apelat şi la colegii noştrii din Urziceni şi Slobozia dar nici ei nu au putut ajunge la pacientă. Către gravidă se îndreaptă acum o ambulanţă de  la spitalul din Pogoanele care merge în spatele unui utilaj de deszăpezire şi un elicopter SMURD” a mai spus Maria Stanciu. 

Din cauza viscolului puternic care a troienit zăpada pe carosabil, drumul naţional 2C a fost închis încă de ieri pe tot sectorul dintre localităţile Pogoanele şi Padina.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite