Curăţenie de cinci stele prin firme specializate/ Vezi aici cât te costă să scapi de chinul curăţeniei generale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În doar câteva ore, angajaţii firmei de curăţenie schimbă total aspectul locuinţei
În doar câteva ore, angajaţii firmei de curăţenie schimbă total aspectul locuinţei

Lipsa timpului sau pur şi simplu comoditatea îi determină pe din ce în ce mai mulţi focşăneni să apeleze la serviciile firmelor de specialitate când vine vorba de curăţenia generală de sărbători.

Cu personal bine pregătit şi echipament de ultimă generaţie, în trei - patru ore, un apartament arată ca nou, fără prea mari bătăi de cap pentru proprietarii, care trebuie să contribuie doar cu prezenţa.

„Este o perioadă bună, însă comparativ cu anii trecuţi numărul persoanelor fizice care ne solicită serviciile a mai scăzut. Pot spune că pe timp de criză, ne punem baza în contractele cu marile companii", declară Cătălin Prescură, director general al firmei Deep Serv din Focşani.

Cei care apelează la firmele de curăţenie se bucură că astfel scapă de aspirarea pardoselilor sau a covoarelor, de spălatul geamurilor, a faianţei şi gresiei ori de ştergerea prafului.

„Majoritatea clienţilor care locuiesc la apartament cer curăţenie generală, iar cei care stau la casă ne solicită şi întreţinerea spaţiilor exterioare. Cât despre companii, birourile şi grupurile sanitare sunt principalele puncte de lucru", mai spune Cătălin Prescură.

VEZI AICI PREŢURILE PRACTICATE DE FIRMELE DE CURĂŢENIE

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite