Cunoaşte echipa Adevărul de Seară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adevărul de Seară, ediţia de Buzău, face parte din Departamentul Regional Galaţi, alături de altre trei ediţii: Galaţi, Brăila şi Vrancea. Tirajul total al celor patru ziare este de 35.000 de exemplare pe zi, din care 12.000 la Galaţi, 8.000 la Brăila, 7.000 la Buzău şi 6.000 la Focşani.

Echipa redacţională de la Buzău poate fi contactată la e-mail buzau@adevarul.ro sau telefon: 0238/725.350. Ne poţi găsi pe WEB la adresa http//buzau.adevarul.ro

Sediul din Buzău al ziarului este pe Bulevardul Unirii, colţ cu Transilvaniei, peste drum de sediul central CEC, în blocul 18 C, etaj 1, apartament 3. 

Tortul lansării

Reţeaua „Adevărul de Seară" este împarţită în opt regiuni astfel: Centru (ediţii la Bucureşti, Piteşti, Alexandria şi Târgovişte), Moldova Sud (Galaţi, Brăila, Buzău şi Focşani), Moldova Nord (Iaşi, Suceava, Botoşani, Piatra Neamţ, Vaslui şi Bacău), Transilvania Nord (Cluj, Alba Iulia, Satu Mare, Baia Mare, Zalău şi Bistriţa), Banat şi Crişana (Timişoara, Oradea, Arad, Hunedoara/Deva şi Reşiţa), Oltenia (Craiova, Târgu Jiu, Râmnicu Vâlcea, Turnu Severin şi Slatina), Transilvania Sud (Braşov, Târgu Mureş, Ploieşti şi Sibiu) şi Dobrogea şi Bărăgan (Constanţa, Slobozia, Călăraşi şi Tulcea).

image

COMPONENŢA ECHIPEI REDACŢIONALE:

Costel CRÂNGAN - redactor şef regional

Gabriela CREŢU - director executiv regional

Marius MOTOTOLEA - redactor şef adjunct

Nicoleta BUTNARU - redactor şef adjunct

Marian CĂPĂŢÎNĂ - editor

image

Echipa redacţională de la Adevărul de Seară  Buzău

Iulian BUNILĂ - redactor coordonator

Denisa BACIU - reporter,

Florin MITU - reporter

Mirela Copariu - reporter

Monica BOCZAR - DTP

Răzvan IONAŞCU - DTP

Costel POPA - DTP

Cătălin PLEŞA - DTP

Redacţia Adevărul vă pregăteşte şi alte suprize plăcute

„Adevărul de Seară" este ziarul cu cel mai mare tiraj şi cea mai mare audienţă din România. Apare în 39 de oraşe mari din România, numărul total de exemplare distribuite zilnic depăşind 530.000.

Este un ziar care apare - după cum spune şi numele - seara, în intervalul orar 16.00-18.00 (oscilează de la oraş la oraş) şi se distribuie gratis, în standurile special amenajate.

Ziarul este auditat de BRAT (Biroul Naţional de Audit al Tirajelor) şi este cuprins în SNA (Studiul Naţional de Audienţă).

La sediul ziarului din Galaţi (fosta clădire ZAPP, strada Brăilei, colţ cu strada Regiment 11 Siret - peste drum de Poliţia Judeţului) există şi o librărie „Adevărul", de unde puteţi cumpăra zilnic, între orele 10.00-18.00 absolut orice carte din colecţiile noastre, la preţul la care se distribuie cu ziarul.

Coadă la librăria Adevărul

„Adevărul de Seară" este parte a trustului „Adevărul", împreună cu publicaţiile „Adevărul", Click", „Click pentru femei", „Dilema veche", „Dilemateca", „Forbes", „Foreign Policy", „Historia", "Tango" şi „OK!".

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite