VIDEO Covrigi şi apă minerală, prânzul de azi al delegaţiei sindicaliştilor buzoieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei sute de sindicalişti buzoieni au plecat în această dimineaţă la Bucureşti, pentru a participa la mitingurile din Piaţa Revoluţiei şi Piaţa Victoriei.

Sindicaliştii din Sanitas au avut ca punct de întâlnire parcarea din faţa Spitalului Judeţean, iar cei din CNSLR Frăţia, centrul oraşului. În total, opt autocare cu sindicalişti din municipiul Buzău au fost pregătite pentru mişcările de protest din Capitală.

image

„Sunt 275 de sindicalişti din administraţia publică, instituţiile deconcentrate şi din sistemul sanitar. Alte patru autocare din Râmnicu Sărat şi Nehoiu ni se vor alătura pe traseu. Participăm la proteste şi preconizăm să ne întoarcem în jurul orei 19.00”, a declarat Cornel Radu, liderul CSLRF Frăţia, filiala Buzău.

La plecare, sindicaliştii au primit pacheţele cu covrigi de Buzău şi câte o sticlă cu apă minerală. „Asta e masa noastră pe ziua de azi”, a spus una din protestatare.Sindicaliştii cer revenirea la salariile din septembrie 2009, majorarea salariului minim pe economie la 750 de lei atât pentru bugetari cât şi pentru angajaţii din societăţile comerciale, stoparea disponibilizărilor în sistemul bugetar şi în sistemul economic, păstrarea Codului muncii şi a protecţiei salariaţilor la concedieri colective.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite