Buzău: Cotidianul „Adevărul de Seară” a ajuns şi în oraşul nostru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Buzău: Cotidianul „Adevărul de Seară” a ajuns şi în oraşul nostru
Buzău: Cotidianul „Adevărul de Seară” a ajuns şi în oraşul nostru

„Adevărul de Seară” ajunge, în sfârşit, şi în mâinile buzoienilor! Ca în alte 32 de oraşe din ţară, publicaţia editată de Adevărul Holding introduce pe piaţa media din municipiul Buzău un nou concept de presă, ce presupune distribuţie gratuită către cititori, prin standuri stradale, amplasate în 30 de puncte din oraş.

O noutate o reprezintă şi ora de difuzare - 16.00, care generează o serie de avantaje, precum acela că cititorul află din paginile „Adevărului de Seară” din Buzău despre evenimente care s-au întâmplat astăzi şi nu ieri, aşa cum le tratează presa tradiţională.
 
„Adevărul de Seară” apare în 16 pagini, full color. Patru dintre ele sunt alocate informaţiilor locale, de larg interes, evenimentelor petrecute cu numai câteva ore înainte ca ziarul să iasă din tipar, precum şi recomandărilor de petrecere a timpului liber din seara respectivă dar şi de la sfârşit de săptămână.
 
Ziarul poate fi procurat în fiecare după-amiază de la standurile de culoare portocalie care au apărut deja în 30 de puncte cu trafic pietonal intens din oraş.

Pe Unirii Sud, au fost amenajate standuri la complexurile comerciale Big şi Alice, în Centru, la Florăria Codlea, Biserica Sfinţii Îngeri şi Cuza Vodă. Buzoienii aflaţi în tranzit prin cartierul Micro 14 au la dispoziţie standuri lângă florărie şi Spitalul Judeţean, iar cei din Dorobanţi, aproape de piaţa de cartier şi la intersecţia Dorobanţi cu Broşteni. Standuri de ziar mai sunt la Piaţa Săracă, la Gara CFR, în faţa hotelului Bucegi, la Tess Junior, în piaţa centrală, la Prefectură, Casa de Cultură a Sindicatelor, Complexul Crâng, la Penny Market, Aurora Mall şi Sala Sporturilor.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite