Construcţiile din faţa Catedralei Sfântul Sava, declarate ilegale şi de instanţa supremă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Contractul de concesiune asupra terenului din zona pasajului pietonal de pe Bulevardul Unirii, unde firma Mobil Line S.R.L. urma să construiscă spaţii comerciale a fost anulat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Decizia magistraţilor de la instanţa supremă întăreşte încă o dată faptul că scheletele metalice din faţa Catedralei Sfântul Sava pe structura cărora urmau să fie construite magazine, au fost ridicate în mod ilicit, iar atribuirea de către primărie a terenului a fost deasemenea ilegală.


Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins recursul formulat de societatea Mobil Line împotriva hotărârii de anulare a contractului de concesiune. „S-a constatat nulitatea absolută a contractului de concesiune.  Hotărârea este irevocabilă şi nu mai poate fi atacată „ne-a declarat Mihaela Poteraş, avocat al Parohiei Sfântul Sava.

Litigiul privind construcţiile din faţa Caterdalei este vechi de aproape patru ani. Atunci firma Mobil Line a început construcţia unor spaţii comerciale la cele două capete ale pasajului de pe Bulevardul Unirii. Au fost deschise mai multe procese, în care judecătorii s-au pronunţat în defavoarea întreprinzătorului.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite