Constantin Ungureanu a lansat trei volume pentru copii şi un CD de colinde

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cărţile lansate de Constantin Ungureanu pot fi folosite şi ca material didactic
Cărţile lansate de Constantin Ungureanu pot fi folosite şi ca material didactic

Buzoienii au ocazia să îl cunoască pe profesorul Constantin Ungureanu, liderul trupei Nemuritorii, şi în postura de scriitor. Acesta a lansat trei volume dedicate copiilor, "Pe cărările copilariei", povestiri pentru prichindei, "Lume de vise, lume de poveşti", carte cu cântece pentru copii şi "Slavă pruncului divin", carte de colinde, care pot fi folosite inclusiv ca material didactic. De asemenea, trupa Nemuritorii a lansat şi un CD

Corneliu Antoniu, preşedintele filialei Galaţi a Uniunii Scriitorilor din România, preotul Mihail Milea, fostul diplomat Bucur Chiriac, publiciştii Gheorghe Petcu şi Marin Ifrim şi alte zeci de persoane au ţinut să îi fie alături lui Constantin Ungureanu la lansarea celor trei volume şi a CD-ului de colinde.

"Îl ştiu pe Costică Ungureanu de peste 30 de ani şi mă leagă multe de el. Ceea ce pot să vă spun este faptul că este de o perseverenţă ieşită din comun, aceasta este principala sa calitate. A descoperit foarte multe talente în Buzău şi a dat melodiile la toată lumea şi aşa am ajuns să fim cunoscuţi, iar faptul că a câştigat trofeul la Mamamia Copiilor demonstrează că munca sa nu este în zadar. De asemenea, trupa Nemuritorii este vârful de lance al carierei sale şi este ştiut succesul de care se bucură", ne-a declarat scriitorul Gheorghe Petcu.

Evenimentul prilejuit de lansarea celor trei volume şi a CD-ului s-a transformat într-un adevărat spectacol susţinut de o parte din copiii şi tinerii descoperiţi de Constantin Ungureanu.

Profesorul Constantin Ungureanu va pleca săptămâna viitoare în Grecia, la Atena, pentru a cânta românilor stabiliţi acolo, după care, va merge şi la Soroca, în Republica Moldova.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite