Conflict spontan: Taximetrist înjunghiat pentru că a ţinut partea unei cliente

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Un tânăr din Râmnicu Sărat, taximetrist, s-a ales cu o tăietură de cuţit în spate, după ce a intervenit într-un scandal iscat între clienta sa şi doi cunoscuţi de-ai acesteia.

Un asistent din cadrul Secţiei „Chirurgie” a Spitalului Municipal Râmnicu Sărat a sesizat poliţia cu privire la faptul că la Urgenţe s-a prezentat un râmnicean în vârstă de 34 de ani, taximetrist, care prezenta o plagă înjunghiată.

“Din primele cercetări efectuate de echipa operativă sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău a rezultat că incidentul s-a produs pe fondul unui conflict spontan, după ce taximetristul a cerut  unor alţi râmniceni, în vârstă de 32, respectiv 34 de ani, să achite o datorie faţă de o clientă pe care o transporta cu taximetrul, întrucât tânăra îi spusese că dacă nu primeşte banii respectivi, nu are cu ce să achite contravaloarea cursei”, a declarat Florina Crucianu, ofiţer de presă la IPJ Buzău.

Cei trei bărbaţi s-au lovit reciproc, iar în timpul conflictului râmniceanul de 32 de ani l-a înjunghiat cu un cuţit pe taximetrist, după care a fugit împreună cu vărul său.

Poliţiştii au audiat persoanele implicate, cercetările fiind continuate de ofiţerii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Buzău, împreună cu procurorul criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău.


Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite