Conferinţă de presă printre pietoni, la ACR Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta directoare a filialei ACR Buzău, Mărioara Giugula, a organizat azi o conferinţă de presă pentru a dezvălui din culisele destituirii sale, decisă ieri.

Pentru că reprezentanţii conducerii din Bucureşti sigilaseră sediul, pentru inventar, întâlnirea fostei directoare cu jurnaliştii a avut loc pe trotuarul din faţa instituţiei. Mărioara Giugula spune că desfacerea contractului său de muncă este abuzivă şi anunţă că va contesta decizia superiorilor săi.

„Mă duc la Bucureşti la o casă de avocatură să contest această decizie. Voi face şi plângere penală şi voi chema în instanţă pe omul Niculescu, (N.R., Constantin Niculescu, preşedintele Automobil Clubul Român) nu ACR-ul”, a declarat Mărioara Giugula.

O comisie de la ACR Bucureşti i-a transmis ieri directoarei filialei interjudeţene Buzău- Vrancea - Ialomiţa, Mărioara Giugula, decizia de desfacere a contractului de muncă, cu preaviz de 30 de zile, necesar predării gestiunii. Interimatul va fi asigurat de către directorul tehnic al centralei ACR, Florentin Păduroiu.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite