Concursul interjudeţean de matematică şi-a desemnat câştigătorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concursul a reunit 100 de elevi din mai multe judeţe
Concursul a reunit 100 de elevi din mai multe judeţe

Aflat la a III-a ediţie, concursul a reunit circa 100 de elevi din judeţele Brăila, Buzău, Ialomiţa şi Prahova, el fiind organizat la Şcoala cu clasele I-VIII Surdila Găiseanca, de IŞJ Brăila, în parteneriat cu IŞJ Buzău.

Desfăşurat în preajma Zilei Copilului, Concursul Interjudeţean „Identitate", al cărui preşedinte a fost inspectorul şcolar general prof. Viorel Botea, a reunit elevi din mediul rural, de la clasele IV-VIII.
Scopul concursului a fost acela de a evalua competenţele matematice ale elevilor, aportul specialiştilor din şcolile participante la pregătirea elevilor, precum şi motivarea participanţilor pentru performanţă la această disciplină.

La ediţia de anul acesta a concursului, au fost desemnaţi următorii câştigători: la clasele a IV-a, locul I a fost adjudecat de Raluca Bardaş, elevă a Şcolii Surdila Găiseanca (îndrumător prof. Gheorghe Gheonea), locul II, George Lazăr (aceeaşi şcoală şi acelaşi îndrumător) şi locul III, Mihaela Cocîrlea de la Şcoala Surdila Greci.


La clasele a V-a: Alexandru Racu de la Surdila Găiseanca, Valentin Pătraşcu de la Surdila Greci şi Malina Morogan din Ruşeţu au obţinut locul II.
Pentru clasa a VI-a au fost desemnaţi următorii câştigători: locul I a fost împărţit de Ionuţ-Mihăiţă Băjan şi George Sihleanu, ambii elevi la Şcoala Salcia Tudor, locul II Denisa Gavrilă, elevă a aceleiaşi şcoli şi locul III a fost ocupat de Andreea-Geanina Pisică (îndrumată de prof. Mariana Vasilache) de la Şcoala Surdila Greci.


Clasa a VII-a a avut-o ca şi câştigătoare a premiului II pe Gabriela Bîcîin, elevă a Şcolii Mircea Vodă, îndrumată de prof. Florin Ciortan.
La clasa a VIII-a, câştigători au fost desemnaţi următorii elevi: Roxana Chicăroşie (îndrumător prof. Florin Ciortan) de la Şcoala Mircea Vodă a obţinut locul I, pe locul II s-a clasat Adelina Golea de la Şcoala Drogu (îndrumător prof. Marioara Zaharia) şi locul III, Valentin Feraru de la Surdila Găiseanca, îndrumat de prof. Liliana Tacu.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite