Concursul „Miss Buzău – 2011”, mâine în Atlantis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest sfârşit de săptămână va fi desemnată cea mai frumoasă buzoiancă. Sâmbătă, la ora 22.00, în discoteca Atlantis din Parcul Tineretului, va fi dat startul concursului de frumuseţe din acest an.

20 de fete tinere şi cu măsuri de invidiat vor defila atât prin faţa juriului format din 11 membri, cât şi prin faţa spectatorilor dornici de a vedea pe podium cele mai frumoase buzoience. Toate concurentele vor avea de trecut cinci probe de foc. „O probă constă în defilarea în costum de baie, cea de-a doua în defilarea în ţinută casual, iar o a treia este defilarea în ţinută de seară. Celelalte două probe constau într-un interviu şi o şedinţă foto", a precizat Dana Gheorghe, organizatorul concursului.


Şanse de promovare


După ce vor trece cu brio peste cele cinci probe, una din cele 20 de fete va fi desemnată „Miss Buzău 2011" de către juriul condus de avocatul Lucian Sălcuţan. Cea mai frumoasă buzoiancă va avea apoi ocazia să urce chiar şi pe podiumuri internaţionale.

„Cea care va fi desemnată Miss Buzău, va primi premii atât în bani, cât şi în produse oferite de către sponsori, iar mai departe va avea ocazia să încheie contracte cu firme importante de modelling şi să fie promovată", a adăugat Dana Gheorghe.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite