Concurs de majorete între licee

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concursul se va desfăşura în Club Society
Concursul se va desfăşura în Club Society

Echipele de majorete de la liceele buzoiene se pregătesc zilele acestea pentru concursul "Majorete în competiţie" care se va desfăşura în datele de 17, 24 aprilie, iar finala va avea loc pe data de 8 mai.

În concurs s-au înscris, cu două excepţii, echipe de la toate liceele din Buzău iar fetele au început deja pregătirea pentru marea confruntare. Competiţia se va desfăşura în Chocolate Club Society iar majoretele vor trebui să se pregătească pentru trei secţiuni de dans: dans sincron, dans în doi şi dans individual.

Echipele care se vor califica pentru finală îşi vor disputa locurile pe data de 8 mai şi vor fi premiate cu bani în funcţie de locurile pe care le-au ocupat. "În urma acestei competiţii urmărim să facem o echipă de majorete reprezentativă pentru municipiul Buzău. Noi ne gândim şi sperăm să reuşim la un moment dat să organizăm la Buzău chiar concursul naţional de majorete", ne-a declarat Dana Gheorghe, organizatorul concursului „Majorete în competiţie".

La concurs sunt aşteptaţi toţi liceeni să îşi susţină colegele şi chiar echipele preferate după care pot petrece seara în continuare în discotecă.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite