Concurs de economie între elevi din mai multe judeţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Colegiul Economic Buzău găzduieşte sâmbătă ediţia a II-a a concursului interjudeţean de economie şi economie aplicată “Anghel Rugină”. Concursul a fost conceput ca o alternativă la olimpiada şcolară de profil, cu care se aseamănă prin standardele impuse, prin tipul subiectelor, dar de care diferă prin faptul că permite elevilor să-şi fructifice mai bine abilităţile şi competenţele.

La acest concurs există, pentru disciplina economie, trei sectiuni distincte - Teorie economică, Analiză economică şi Rezolvare de probleme, elevii orientându-se către cea la care pot realiza performanţe , în felul acesta realizându-se o mai bună valorificare a potenţialului lor.

La aceasta ediţie participă 57 de elevi din trei judeţe: Buzău, Brăila şi Constanţa. Dintre liceele participante sunt Liceul Teoretic “Ovidius” din Constanţa, Colegiul Economic “Ion Ghica” Brăila şi liceul buzoian care găzduieşte evenimentul.

Elevii cu cele mai bune rezultate vor primi diplome şi premii, oferite cu ajutorul firmei ROL CAR Buzău, sponsorul ambelor ediţii.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite