VIDEO Concurs de drift și îndemânare auto la Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concurenții își vor demonstra abilitățile în parcarea unui mall din Buzău
Concurenții își vor demonstra abilitățile în parcarea unui mall din Buzău

Drift-uri, parcări la limită, întoarceri cu frâna de mână, fum, automobile, adrenalină și, nu în cele din urmă, abilitate. Toate acestea pot fi întâlnite la Campionatul Național de Îndemânare Auto (CNIA), un eveniment la nivel național care, weekend-ul acesta, va face un popas în Buzău.

Asociația GT Auto Club Sportiv și Galleria Buzău, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, vor organiza duminică, 23 septembrie, “Campionatul Național de Îndemânare Auto”. Este vorba de etapa cu numărul 5, care se va desfășura în parcarea laterală a Galleria Mall Buzău.

Campionatul Național de Îndemânare Auto, înființat anul trecut, a fost gândit sub forma unui show continuu, pentru toți pasionații de auto, fiind organizat sub forma a cinci grupe diversificate de participanți printre care se numără piloți debutanți, juniori, cât și cei avansați, cu vârste cuprinse între 14 și până chiar peste 60 de ani.

Mașinile care pot intra în competiție sunt atât automobilele de serie, cele de stradă, cât și cele pregătite special pentru curse. Piloții începători au ocazia de a învăța diverse aspecte care le pot fi de folos în circulația de zi cu zi, iar dacă impresioneză prin capacitățile și aptitudinile lor pe parcursul concursului, pot ajunge la alte concursuri din categoria automobilismului sportiv. Înscrierile în concurs se fac pe gtautoclub.ro.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite