Competiţii sportive şi concert Celia în acest week- end la mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La centrul comercial se va organiza o petrecere în aer liber, dedicată în special iubitorilor de sport, iar la final va cânta Celia

Buzoienii care au timp liber sunt invitaţi în acest sfârşit de săptămână la Galleria Mall. Centrul comercial îi aşteaptă pe iubitorii de distracţie cu un party în aer liber. Mai exact, de vineri seară se vor face înscrierile pentru competiţiile dedicate iubitorilor de mişcare. Acestea vor avea loc sâmbătă, începând cu ora 13.00, când se va da startul concursului de freestyle pentru tinerii rolleri. Apoi va urma concursul de biciclete BMX care începe la ora 14.00, iar de la ora 15.30 se aliniază la start buzoienii care se vor înscrie la cros.


Relaxare cu Celia


După încheierea concursurilor şi premierea câştigătorilor celor trei competiţii sportive, buzoienii se vor bucura de un concert susţinut de Celia, care va începe la ora 19.00. Cântăreaţa va interpreta atât melodii noi, cât şi piese consacrate precum „Trag aer în piept" sau „Şoapte".

Celia şi-a început cariera artistică în anul 2005 când s-a alăturat trupei Elegance, ulterior ea a pus bazele proiectului unei cariere solo, iar în 2007 şi-a lansat albumul de debut. În vara lui 2009 a început şi promovarea piesei „Povestea mea" care a beneficiat de un videoclip filmat în Bulgaria şi de o versiune în engleză. Cântecul va fi inclus pe cel de-al doilea album al artistei.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite