Compensare între Buzău şi Brăneşti?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cazul în care Victoria Brăneşti, colega de serie a Gloriei va promova pe prima scenă a fotbalului românesc, îşi va disputa partidele considerate pe teren propriu la Buzău. În acest sens, antrenorul Ilie Stan împreună cu reprezentanţi ai grupării ilfovene au făcut o vizită de lucru în Crâng pentru a pune la punct aspectele legate de problemele mai sus menţionate.

Astfel, lidera seriei B1 a intrat în posesia dosarului de licenţiere a stadionului din Crâng şi cel mai probabil Liga Profesionistă de Fotbal îşi va da acordul ca Victoria să evolueze, la lumina zilei sau a nocturnei, la Buzău.

Buzoienii nu au decât de câştigat în acest sens, aceştia putând să urmărească pe viu, după un singur sezon de absenţă, echipe mari ale fotbalului românesc, precum Steaua, Dinamo, Rapid sau Timişoara.

Mutarea Brăneştiului la Buzău a rezolvat, în acelaşi timp, şi probleme de altă natură ale grupării „roş-albastre". Altfel spus, echipa lui Ilie Stan va plăti sumele pe care Gloria le datorează către Stoicescu şi Popa, compensare la închirierea bazei sportive din Crâng.

Dacă Victoria Brăneşti va promova, atunci echipa ilfoveană beneficiază de serviciile buzoienilor, un antrenament pe săptămână, înaintea fiecărui duel programat pe teren propriu.

„Au venit cei de la Brăneşti, le-am dat dosarul de licenţiere şi totul este ok. În plus am discutat şi problema sau mai bine spus forma prin care închiriem baza sportivă Gloria, şi am înaintat ideea unei compensări. După cum ştiţi doi foşti jucători ai Gloriei, Stoicescu şi Popa sunt acum în lotul Brăneştiului. Aşa că i-am propus lui Ilie Stan să compensăm sumele datorate de Buzău către cei doi jucători prin închirierea stasionului. În principiu ne-am înţeles. Acum rămâne să punem la punct detaliile", a declarat Dan Tulpan, preşedintele Gloriei Buzău.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite