Comisarul șef Ion Marin a fost demis de la conducerea IPJ Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Schimbare în Poliția Buzău, în preziua alegerilor! Comisarul șef Ion Marin a fost destituit sâmbătă seară de la conducerea Inspectoratului Județean Buzău, în locul său fiind numit ca interimar un ofițer din IGPR. Surse din inspectorat spun că motivul schimbării este numărul mare al incidentelor electorale ”scăpate de sub control” la nivelul județului.

Prefectul județului, Gabriel Baltă, a confirmat decizia sosită de la Ministerul de Interne. ”Ni s-a adus la cunoștință în această seară deciyia de eliberare din funcție a comisarului șef Ion Marin însă nu nu ni s-a spus și care este motivul. În locul său a fost numit comisarul șef Osiac”, a declarat Gabriel Baltă, prefectul județului Buzău.

image

Comisarul șef Vasile Osiac a fost director al Direcţiei Investigații Criminale, din Inspectoratul General al Poliției Române.

Cel mai probabil, comisarului șef Ion Marin i se reproşează  numărul mare de incidente şi reclamaţii venite din partea partidelor politice, Buzăul clasânduse pe locul la acest capitol, după Dâmbovița.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite